Zetterberg over ontslag bij Anderlecht in 2019: “Er is iets gebroken”

Zetterberg over ontslag bij Anderlecht in 2019: “Er is iets gebroken”

16-10-2023 10:44
3

In een interview met Le Soir blikt Pär Zetterberg terug op zijn vertrek bij RSC Anderlecht in 2020. In een interview met de krant sprak de voormalige Anderlecht-man over zijn ontslag bij Paars-Wit.

Het verraste misschien een aantal, maar in 2019 werd Zetterberg aangekondigd als assistent-coach van Franky Vercauteren bij Anderlecht. De gewezen Zweedse international werd niet veel later aan de deur gezet door het clubbestuur.  

Zetterberg getuigt over zijn tijd bij Anderlecht in 2019. "Ik heb er geen spijt van dat ik terug ben gekomen, ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan”, klinkt het bij de Zweed. “Ik zou spijt hebben als ik het niet had geprobeerd. Het zou makkelijker zijn geweest om te werken bij een club die werkt, zoals nu.”

Of Zetterberg ooit nog terugkeert naar Paars-Wit? Daar lijkt het alvast niet op. "Er is iets gebroken”, klinkt het bij Zetterberg. “Ik ben blij om te zien dat de resultaten er weer zijn, maar ik kijk nog steeds alleen naar de wedstrijd van paars-wit als ik niets anders te doen heb".

 Binnenkort zullen we de Zweed echter wel nog eens terugzien in het Lotto Park. Hij is erg close met Gustaf Nilsson en een partij tussen Union Saint-Gilloise en Liverpool FC wil hij dan ook niet missen. "Ik denk erover om terug te komen om Union op 14 december tegen Liverpool te zien spelen”, laat Zetterberg nog weten.