Vandevoordt: Me nog bewijzen in Genk, maar kijk eerlijk gezegd uit naar transfer

Vandevoordt: "Me nog bewijzen in Genk, maar kijk eerlijk gezegd uit naar transfer"

13-10-2023 18:30
2

Maarten Vandevoordt, de doelman van KRC Genk, vertelt over zijn huidige vorm in het doel van Genk. Vandevoordt staat ook bij de Belgische Beloften onder de lat en kijkt uit naar zijn transfer naar RB Leipzig. Bij Leipzig wordt Vandevoordt ploegmaat van Loïs Openda.

Er wordt opgemerkt door Het Belang van Limburg dat Vandevoordt stappen maakt als doelman. Vandevoordt keepte dit seizoen al 20 wedstrijden. “Jazeker. Het loopt goed, al had ik meer moeten doen bij het tegendoelpunt in Gent vorig weekend. Maar ik voel me prima en ben al belangrijk kunnen zijn voor het team, dat vind ik leuk. Dat is nog een voordeel van al die wedstrijden: ik doe meer ervaring op, waardoor ik kan blijven groeien”, vertelt Vandevoordt.

Vandevoordt is dit seizoen nog uitgeleend door RB Leipzig aan Genk, normaalgesproken gaat Vandevoordt bij RB Leipzig aan de slag. “Ik wil me dit seizoen eerst nog bewijzen in Genk, maar naar die transfer kijk ik eerlijk gezegd al uit. De Bundesliga is een heel grote competitie, met erg goede ploegen. Je ziet ook dat veel jonge gasten daar hun kans krijgen”, besluit Vandevoordt.