De Neve strijdbaar met Kortrijk: “Tegen Cercle Brugge was een kantelpunt voor ons”

De Neve strijdbaar met Kortrijk: “Tegen Cercle Brugge was een kantelpunt voor ons”

05-10-2023 19:22

Dion De Neve, de 22-jarige linkermiddenvelder van KV Kortrijk, vertelt over zijn start persoonlijke start en die van Kortrijk in de Jupiler Pro League. De Neve is erg content met zijn doelpunt tegen RSC Anderlecht en gelooft dat de overwinning tegen Cercle Brugge een kantelpunt is voor Kortrijk.

De Neve vertelt over zijn start in de Jupiler Pro League met Kortrijk en zijn goal tegen Anderlecht. “Seizoen is pas net begonnen, maar ik denk dat ik op persoonlijk vlak goed op weg ben. Ook omdat het mijn eerste doelpunt was, ik had ook nog niet thuis gescoord. Het was mijn eerste thuisdoelpunt”, deelt De Neve via de officiële kanalen van Kortrijk.

De Neve en Kortrijk wonnen in hun laatste match thuis met 2-1 van Cercle Brugge. “Tegen Cercle Brugge is denk ik een kantelmoment voor ons, eerste thuisoverwinning, eerste overwinning van het seizoen. We hebben heel veel mentaliteit getoond en dat willen we zien van KVK”, aldus De Neve.

De Neve hoopt dat er voor de aankomende kraker tegen Westerlo veel supporters komen kijken bij Kortrijk. “De club geeft gratis tickets weg voor alle fans die naar Westerlo komen, als we daar de drie punten kunnen halen dat is heel mooi voor ons. Dan hebben we 6 op 6 dus ik zou zeker aanraden om naar de match te komen kijken”, besluit De Neve.