Ibrahimovic windt er geen doekjes om: Geen grap als ik zeg dat ik god ben

Ibrahimovic windt er geen doekjes om: "Geen grap als ik zeg dat ik god ben"

03-10-2023 16:44
15

Zlatan Ibrahimovic heeft in een uitgebreid interview met Piers Morgan de nodige spraakmakende quotes gedeeld. Het hele interview komt donderdag online, in de trailer zit al voldoende spektakel.

Ibrahimovic beëindigde eerder dit jaar zijn loopbaan bij AC Milan. Tegenover Morgan blikt hij terug op zijn imposante carrière. In de trailer komt onder meer Pep Guardiola naar voren. Ibrahimovic en Guardiola werkten samen bij FC Barcelona, waar het tweetal geen goede relatie had. "Tijdens onze allereerste ontmoeting zei hij tegen mij: Denk eraan dat spelers hier niet met Ferrari's komen. Dus de dag daarop kwam ik met mijn **** Ferrari aan."

"Als ik zeg dat ik God ben, denk je dan dat ik een grap maak? Ik maak geen grap", is ook een van de uitspraken die donderdag naar voren zal komen. Evenals een opmerking over Arsenal, waar Ibrahimovic werd uitgenodigd voor een stage. "Ik ben niet naar Arsenal gegaan, want ik moest er op proef komen. Maar ik doe niet aan proefperiodes. Ik ben de beste, de rest is allemaal onzin."

Het volledige interview is vanaf donderdag te zien op TalkTV en YouTube.