Hazard trekt toch de voetbalschoenen weer aan met Pirès, Blanc en Deschamps

Hazard trekt toch de voetbalschoenen weer aan met Pirès, Blanc en Deschamps

02-10-2023 20:20
17

Eden Hazard trekt de voetbalschoenen weer eens aan. De 32-jarige Hazard gaat voetballen in het Franse Calais tijdens een liefdadigheidswedstrijd. Hazard treedt toe in het team van Frans bondscoach Didier Deschamps in de ‘Match de la Solidarité’. De opbrengst van de match gaat naar een Franse liefdadigheidsorganisatie genaamd ‘Pièces Jaunes’.

Het is even geleden dat we Hazard met zijn voetbalschoenen aan hebben gezien. Het wilde niet vlotten bij Real Madrid en aan het eind van het afgelopen seizoen werd het contract van Hazard ontbonden bij Real Madrid. De voormalige Rode Duivel heeft nog niet de motivatie gevonden om bij een andere club aan de slag te gaan.

Voor het goede doel gaat Hazard deel uitmaken van het team genaamd de ‘Variétés Club de France’. Hierin wordt Hazard vergezeld door andere voormalige topspelers Daniël Van Buyten, Robert Pirès, Laurent Blanc en ook bondscoach Didier Deschamps.

De organisatie Pièces Jaunes richt zich op het verwerven van fondsen om het verblijf in ziekenhuizen voor kinderen en ouderen draaglijker te maken. De organisatie wordt aangestuurd door Brigitte Macron, de echtgenote van de Franse president.