Vanhaezebrouck kritisch na RWDM – Gent: “Eigenlijk zou ik ze graag wisselen”

Vanhaezebrouck kritisch na RWDM – Gent: “Eigenlijk zou ik ze graag wisselen”

02-10-2023 10:02
4

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, reageert na het 1-1 gelijkspel tegen promovendus RWDM. Vanhaezebrouck uit zich zeer kritisch op zijn manschappen bij De Buffalo’s. Volgens Vanhaezebrouck haalden meerdere spelers hun niveau niet.

Vanhaezebrouck is kritisch, maar prijst wel de 18-jarige Malick Fofana. "Malick (Fofana) was vandaag weer mijn beste speler, maar andere jongens waren serieus beneden hun niveau", citeert Sporza Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck deelt dat hij tijdens de rust al zijn manschappen vertelde waar het op stond. "Sommige spelers hebben het aan de rust al mogen horen en ik hoop dat ze lessen trekken uit hun prestaties van vandaag. Als je niet met 100% inzet speelt, dan lukt het niet", aldus Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck meent dat het probleem ligt bij de kleine kern van Gent. "Het probleem is dat we zo'n kleine kern hebben dat ik niet anders kan dan die mannen verder te laten spelen. Eigenlijk zou ik ze heel graag wisselen, maar ik kan ze niet wisselen. Dat is een probleem waar ik al een tijdje over spreek", besluit Vanhaezebrouck.