Butez (Antwerp) over team-talk: “Ingewikkeld als hoofden naar beneden hangen

Butez (Antwerp) over team-talk: “Ingewikkeld als hoofden naar beneden hangen"

20-09-2023 10:33 Laatste update: 11:42
2

Jean Butez mocht zich vijf keer omdraaien in het Champions League-duel in Barcelona. De jonge keeper had ongetwijfeld gehoopt dat zijn avond anders zou verlopen, maar Antwerp moest de wet van de sterkste ondergaan. Butez klinkt realistisch na de partij. 

Antwerp-doelman Butez was niet bepaald neerslachtig. "Er zijn een paar klassen verschil tussen ons en Barcelona en dat was te zien", gaf hij toe. "Met zo'n intensiteit en kwaliteit gaat het spel vrij snel voorbij."

De Belgische kampioenen wilden ondanks hun nederlaag hun principes niet verloochenen. "In de rust zei de coach dat we moesten blijven proberen om te spelen, achterin te beginnen en te doen wat we kunnen. Maar het is ingewikkeld omdat de hoofden naar beneden hangen in de rust”, gaf hij aan, geciteerd door RTBF.

“We moesten ons herpakken”, en dat proberen ze nu ook te doen met Shakhtar in het vizier. “We moeten er alles aan doen om punten te pakken in deze competitie. En dan moeten we snel herstellen tussen nu en zaterdag, want onze belangrijkste wedstrijd is de competitie."