Maes begint aan nieuwe uitdaging: “Ik ben een paar jaar in slaap gevallen”

Maes begint aan nieuwe uitdaging: “Ik ben een paar jaar in slaap gevallen”

19 september - 08:44
6

Peter Maes begint aan zijn eerste buitenlandse avontuur. De oefenmeester tekende een contract bij het Nederlandse Willem II.

Maes werd ervan beschuldigd 2,3 miljoen euro in het zwart te hebben verdiend, maar hij trof een minnelijke schikking. “Die zaak is dus volledig afgehandeld, mijn handjes zijn weer vrij. Het is even wennen om weer voor een spelersgroep te staan. Ik ben een paar jaar in slaap gevallen, dan is het heavy om weer in dat hoge ritme te komen. Ik heb het de voorbije jaren gemist om op dat veld te staan. Als je hele leven draait rond voetbal en je dat - door omstandigheden - wordt ontnomen, moet je even de knop omdraaien. ”

Maes is blij dat hij in het buitenland aan de slag kan. “Als deze club in de weegschaal zou liggen met een Belgisch team van hetzelfde niveau, had ik hier trouwens ook getekend. Het is niet zo dat ik alles gezien heb in België, maar het was mijn ambitie om ook eens in een andere competitie te werken. Dat ik hier nu aan de slag ga, zie ik ook niet als een tweede kans voor mezelf. Daar heb ik een veel te mooie carrière voor gehad. Die zet ik hier nu verder”, citeert Het Nieuwsblad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s