OFFICIEEL: Geen Anderlecht, maar Mexico voor transfervrije Idrissi

OFFICIEEL: Geen Anderlecht, maar Mexico voor transfervrije Idrissi

19-09-2023 07:47 Laatste update: 08:15

Oussama Idrissi zet zijn loopbaan voort in Mexico. De 27-jarige buitenspeler, die zijn contract bij Sevilla verscheurd zag worden, heeft een contract getekend bij CF Pachuca. Idrissi werd ook genoemd bij RSC Anderlecht.

Eerder deze week lekte al uit dat de vader van Feyenoord-spits Santiago Gimenez Idrissi had geholpen aan een overgang naar Mexico. Nu heeft Pachuca de aanvaller ook gepresenteerd. Idrissi vertolkte een belangrijke rol in het kampioensjaar van Feyenoord. Even leek het erop dat de Rotterdammers hem opnieuw zouden huren van Sevilla, maar zover kwam het niet. Eind augustus besloten de Andalusiërs het contract van Idrissi op te zeggen.

Met zijn transfervrije status was Idrissi vrij om met geïnteresseerde partijen te praten en kon hij ook na de transferdeadline nog een stap zetten. Dat is de aanvaller, die tot voor kort zijn conditie op peil hield bij Feyenoord O21, gelukt. Pachuca wordt het derde buitenlandse avontuur voor Idrissi, die eerder door Sevilla werd verhuurd aan FC Cádiz. Anderlecht werd even genoemd, maar paars-wit wordt het uiteindelijk aldus niet.