Van der Heyden geeft Rode Duivels niet op: Natuurlijk denk ik er over na

Van der Heyden geeft Rode Duivels niet op: "Natuurlijk denk ik er over na"

17 september - 22:41
8

De Rode Duivels blijven achterin zoeken naar een goed duo. Domenico Tedesco kiest voorlopig voor Jan Vertonghen en Wout Faes, maar die laatste kon nog niet echt overtuigen. Als er toch wordt gewijzigd, hoopt Siebe Van der Heyden daarvan te kunnen profiteren.

De verdediger verliet deze zomer Union SG voor het Spaanse RCD Mallorca, waar hij zich momenteel in de basis werkt. Bij de Spaanse eersteklasser hoopt Van der Heyden zich ook in de kijker te kunnen spelen van Tedesco.

"Natuurlijk denk ik na over de Rode Duivels", klinkt het duidelijk in La Dernière Heure. "Het enige dat ik kan doen, is met Mallorca op het hoogste niveau presteren in een van de beste competities ter wereld. Het is dan aan de coach om zijn keuzes te maken."

Zijn droom om voor de Rode Duivels uit te komen, verklaart ook deels zijn keuze om Union te verlaten voor de Spaanse laagvlieger. "Ik weet dat ik een grotere kans heb om geselecteerd te worden als ik in La Liga speel dan bij Union", aldus Van der Heyden, die voorlopig één keer in de basis stond bij de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s