UPDATE: 'Al-Shabab schrikt niet van de contractverlenging van Van Bommel'

UPDATE: 'Al-Shabab schrikt niet van de contractverlenging van Van Bommel'

08-09-2023 19:25 Laatste update: 22:41
51

Mark van Bommel en Marc Overmars, de hoofdtrainer en de technisch directeur van Royal Antwerp FC, genieten beiden concrete interesse vanuit Saoedi-Arabië, meldt transferjournalist Sacha Tavolieri. Van Bommel en Overmars werden het afgelopen seizoen kampioen en bekerwinnaar, dat is ook in Saoedi-Arabië niet onopgemerkt gebleven.

Tavolieri deelt dat Al Shabab, de Saoedische club van Rode Duivel Yannick Carrasco nog geen officiële keuze heeft gemaakt over de nieuwe leiding binnen de club. John Terry en Paul Glasner waren eerder al in beeld bij Al Shabab.

Volgens Tavolieri gaat Al Shabab nu aandringen om beide partijen te overtuigen van een eventuele samenwerking. Van Bommel kan in ieder geval advies inwinnen bij zijn schoonvader. Bert van Marwijk was tussen 2015 en 2017 bondscoach van Saoedi-Arabië.

Update: Volgens De Telegraaf zet Al-Shabab hoog in op de komst van Van Bommel en Overmars. Het stelt zich de baseren op meerdere bronnen. De Nederlandse bron spreekt – zoals verwacht – van een lucratieve deel. Dat Van Bommel net zijn contract op de Bosuil verlengde, schrikt de nieuwe club van Carrasco niet af. Van Bommel moet de vervanger worden van Marcel Keizer, die Nederlander kon op de eerste vijf speeldagen geen enkele zege boeken.

Update: Ook Sportwereld schrijft nu dat Al-Shabab achter Van Bommel en Overmars zit. Volgens de krant is het nog niet duidelijk of de Nederlanders interesse hebben in een avontuur in Saudi-Arabië. Antwerp van zijn kant zou nog niets officieel gehoord hebben van Al-Shabab en heeft er goede hoop op dat het duo op de Bosuil blijft.