Zware dag voor STVV-fans: 'Raman kwam niet, rond Frey deed leugen de ronde'

Zware dag voor STVV-fans: 'Raman kwam niet, rond Frey deed leugen de ronde'

08-09-2023 15:30
9

Bij Sint-Truiden balen ze als een stekker dat er in de sloturen van de zomermercato geen spits meer neerstreek op Stayen. Benito Raman leek die vacature in te zullen vullen, maar uiteindelijk werd geen overeenkomst gevonden met RSC Anderlecht en weigerde hij zelf in te leveren. En dan was er nog een spookverhaal rond Michael Frey ...

Nee, de supporters van STVV beleefden niet hun fijnste deadline day. Raman bleef finaal in Brussel. Frey dan maar? Eerder in de zomer klonk het luid en duidelijk dat de overbodige Zwitser van Royal Antwerp FC financieel geen spek naar de Truiense bek was. Toch verscheen er op een of ander supportersforum een bericht als zou Frey gespot zijn met CEO Takayuki Tateishi, schrijft Het Belang van Limburg.

Zij zouden woensdagnamiddag ergens aan het tafelen zijn in 's Herenelderen, een deelgemeente van Tongeren, om een transfer te bespreken. Daarop trekken enkele STVV-fans hun stoute schoenen aan: ze stappen in de wagen en rijden langs elke horecazaak in Tongeren. Geen Frey te zien ... Het blijkt om niet meer dan een kwakkel te gaan.

Zo zit Frey momenteel nog steeds vast bij Antwerp, waar hij geen plekje meer heeft bij de A-kern. Het aantal mogelijke oplossingen is al zienderogen geslonken. In Griekenland of Turkije schuilt mogelijk nog een kans, aangezien de transfermarkt daar nog tot volgende week open is.