Bayern bepaalt toptarget voor winterse transfer: 'Je ziet elkaar vaak twee keer'

Bayern bepaalt toptarget voor winterse transfer: 'Je ziet elkaar vaak twee keer'

4 september - 12:12
1

Joao Palhinha baalt nog altijd enorm van zijn geklapte transfer naar Bayern München. De Portugese middenvelder moest de vervanger worden van Ryan Gravenberch en had zijn medische keuring al gedaan, maar Fulham liet hem niet vrij. Toch houdt Bayern de deur wagenwijd open.

Fulham dacht op Deadline Day geen vervanger meer te kunnen halen voor Palhinha en dus ging de transfer niet door. De Portugees was zelf al de hele dag in München en had zijn medische keuring ook al gedaan. Zelfs de foto’s met het shirt van Bayern München waren al gemaakt. Hij zou voor 65 miljoen euro de overstap maken en voor vijf seizoenen tekenen bij de club.

Palhinha baalde als een stekker, maar volgens Bayern-directeur Jan-Christian Dreesen geven de Duitsers niet op. "Hij was extreem verdrietig vrijdag. Hij had het geweldig gevonden om in München te blijven, maar hij moest terug naar Fulham." Voor januari blijft de deur dus zeker open, aldus Dreesen. "Zoals wij zeggen: meestal zie je elkaar twee keer in het leven." Fulham speelt zaterdag 16 september weer in de Premier League tegen Luton Town.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s