'PSG-spits Kolo Muani moet wachten op debuut, keuring gaf enkelblessure bloot'

'PSG-spits Kolo Muani moet wachten op debuut, keuring gaf enkelblessure bloot'

02-09-2023 12:55

Randal Kolo Muani maakte op Deadline Day de overstap van Eintracht Frankfurt naar Paris Saint-Germain, maar zal nog even moeten wachten op zijn debuut. De aanvaller, voor wie de Parijzenaren zo'n negentig miljoen euro hebben betaald, is niet fit. 

PSG maakte vlak voor het sluiten van de transfermarkt de komst van Kolo Muani wereldkundig. Samen met landgenoten Ousmane Dembélé en Kylian Mbappé moet hij de nieuwe voorhoede van de Franse landskampioen vorm gaan geven. "Het is geweldig om terug te zijn", aldus Kolo Muani in zijn eerste interview op de clubkanalen. De international speelde al in de jeudopleiding van PSG, waarna hij later vertrok. 

"Hier is het voor mij allemaal begonnen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Eindelijk mag ik deze kleuren dragen", vervolgt de 24-jarige aanvaller, die daar nog wel even op zal moeten wachten. Zondagavond is hij er tegen Olympique Lyon in ieder geval niet bij. Tijdens de medische keuring kwam er namelijk een enkelblessure aan het licht. Naar alle waarschijnlijkheid gaat hij pas na de interlandbreak debuteren voor PSG.