'Nieuwe Klaassen-details naar buiten gebracht: Inter stelt belangrijke voorwaarde'

'Nieuwe Klaassen-details naar buiten gebracht: Inter stelt belangrijke voorwaarde'

1 september - 08:43

La Gazzetta dello Sport is met meer details gekomen over een mogelijke transfer van Davy Klaassen naar Internazionale. De roze sportkrant beweert dat de Nederlander alleen naar Milaan kan komen, als hij dat volledig gratis kan doen met alleen enkele bonussen. Ook zou Donny van de Beek aangeboden zijn bij Internazionale.

De Milanezen zijn op Deadline Day nog op zoek naar een ervaren, multifunctionele, maar vooral goedkope middenvelder. Volgens Gazzetta is dat ook de insteek voor een eventuele deal met Ajax. Of de constructie nou een huurdeal wordt of een permanente transfer, Inter wil Klaassen alleen als hij gratis overkomt. Ajax zou dan alleen een aantal bonussen krijgen als de Milanezen zich voor de Champions League weten te plaatsen.

Bij Inter willen ze alleen het salaris van Klaassen betalen en de club kan snel schakelen in de laatste uren voor de transferdeadline. Wie de vacature bij Internazionale niet gaat opvullen is Donny van de Beek. Volgens Calciomercato werd de middenvelder ook aangeboden bij de Milanese clubleiding, maar zijn oud-ploeggenoot Klaassen geniet op dit moment de voorkeur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s