Voormalig Seraing-spits Mikautadze wil zich tonen bij Ajax: Mij bewijzen

Voormalig Seraing-spits Mikautadze wil zich tonen bij Ajax: "Mij bewijzen"

30-08-2023 17:15
1

Georges Mikautadze is speler van Ajax en kan niet wachten om zijn kans te grijpen in Amsterdam. De Georgiër wil zichzelf zo snel mogelijk de basis in spelen in de hoofdstad. 

Mikautadze wordt voorgesteld op de kanalen van Ajax en hoefde niet lang te twijfelen toen de club kwam aankloppen. "Het voelt geweldig om voor een grote club als Ajax te tekenen. Iedereen weet wat de naam van deze club betekent binnen het voetbal. Ik heb geen seconde getwijfeld om hierheen te komen." De speler legt uit wat hij kan brengen voor de club. "Ik ben een complete speler die de bal graag wil hebben. Technisch, snel en heb een neusje voor de goal. Ik ben ook zeker tweebenig, dat is een groot voordeel. Ik train mijn linkerbeen al sinds ik heel jong ben."

"Ik weet dat hier grote spelers hebben gespeeld en dat Ajax meerdere keren de Champions League heeft gewonnen", vervolgt Mikautadze, die in een videoboodschap nog succes wordt gewenst door landgenoot Shota Arveladze. "Hier word ik echt vrolijk van. Hij heeft bij elke club zijn stempel kunnen drukken. Ik ben blij dat ik in zijn voetsporen mag treden."

De Georgische ex-spits van RFC Seraing is vooral onder de indruk van één speler in de voetballerij. "Mijn grote voorbeeld is Cristiano Ronaldo. Ik zou me niet met hem vergelijken, ik heb mijn eigen persoonlijkheid en ik ben uniek. Op mentaal gebied probeer ik mezelf wel met hem te vergelijken, maar ik leg mijn eigen pad af. Mijn doel is om veel speeltijd te krijgen en te laten zien dat ik de kwaliteiten heb om basisspeler te worden. Ik wil simpelweg laten zien wat ik kan", besluit de aanwinst van Ajax.