'Wijnaldum wil PSG verlaten en kan kiezen voor transfer naar Saudi-Arabië'

'Wijnaldum wil PSG verlaten en kan kiezen voor transfer naar Saudi-Arabië'

25-08-2023 23:44

De toekomst van Georginio Wijnaldum ligt mogelijk in Saudi-Arabië. Al Ettifaq, de club van Steven Gerrard en voormalig Liverpool-maatje Jordan Henderson, heeft het oog laten vallen op de paria van Paris Saint-Germain, meldt het Franse Sports Zone.

Wijnaldum heeft geen enkel perspectief meer in Parijs en wil dolgraag vertrekken. Omdat de kampioen van Frankrijk nog een slordige zes miljoen euro aan hem wil verdienen, weigert PSG voorlopig zijn contract te ontbinden. Mogelijk biedt Al Ettifaq uitkomst.

De Saudische club zou Wijnaldum wel aan de selectie willen toevoegen, maar is volgens Sports Zone niét van plan een transfersom op tafel te leggen. Gerrard en Henderson, respectievelijk trainer en topaankoop van Al Ettifaq, staan de 32-jarige Nederlander naar verluidt met open armen op te wachten. Ook het Al Shabab van Marcel Keizer heeft interesse.

Al Ettifaq versterkte zich deze zomer met Moussa Dembélé en Jack Hendry (van Club Brugge), maar het grote geld werd in tegenstelling tot competitiegenoten als Al Nassr en Al Hilal nog niet uitgegeven. Wijnaldum speelde vorig seizoen op huurbasis voor AS Roma.