'OHL grijpt dan toch naast de komst van Metz-middenvelder Maziz'

'OHL grijpt dan toch naast de komst van Metz-middenvelder Maziz'

18-08-2023 18:45 Laatste update: 25-08-2023 22:14
6

Oud-Heverlee Leuven is bijzonder slecht begonnen aan het seizoen en wist voorlopig slechts één punt te sprokkelen. Coach Marc Brys krijgt er nu echter nog versterking bij.

Zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde L'Equipe dat OHL op het punt staat om Youssef Maziz in huis te halen. De aanvallende middenvelder van FC Metz werd deze zomer nog gelinkt aan KAA Gent, Standard en STVV. Het zijn echter de Leuvenaren die de aanvallende middenvelder in huis halen.

OHL betaalt naar verluidt zo'n anderhalf miljoen euro voor Maziz, die in ons land eerder al uitkwam voor Serain. Bij Les Métallos was hij een belangrijke pion met twaalf doelpunten en tien assists in 37 partijen.

Ook bij Metz wist hij indruk te maken in de Ligue 2 en was hij goed voor acht doelpunten en zes assists in 29 partijen. Nu heeft hij besloten om terug te keren naar ons land.

Update: Volgens journalist Sacha Tavolieri hebben OHL en FC Metz een akkoord bereikt over de transfer van Youssef Maziz, maar de aanvallende middenvelder heeft naar verluidt bedenktijd gevraagd. In Leuven ligt er een contract voor vier jaar klaar.

Update Voor OHL dreigt de transfer van Maziz dan toch in het water gevallen te zijn. Bij RobTV klinkt het dat de overgang van de ex-speler waarschijnlijk niet doorgaat. Onder andere de inmenging van verschillende makelaars zou daarmee te maken hebben.