'Feyenoord is dicht bij Ivanusec-transfer, deal in afrondende fase'

'Feyenoord is dicht bij Ivanusec-transfer, deal in afrondende fase'

17-08-2023 23:24
1

Feyenoord en Dinamo Zagreb staan momenteel in direct contact met elkaar om de definitieve transfer van linksbuiten Luka Ivanusec af te ronden. Dat meldt 1908, dat bericht dat 'er geen enkele twijfel is dat alle betrokken partijen de deal snel willen afronden.'

Volgens 1908 verkeren de gesprekken tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb zich momenteel dus in de 'afrondende fase'. Dat zou kunnen betekenen dat de deal dit weekend al bewerkstelligd zou kunnen worden. In een eerder stadium werd er al een principe-akkoord en een persoonlijk akkoord tot stand gebracht. 

Zodoende bevindt de international van Kroatië zich 'op de rand van zijn langverwachte transfer naar Feyenoord', zo is te lezen. De transfer is volgens 1908 nooit in gevaar is gekomen sinds de eerste concrete benadering van Feyenoord. 

Die berichtgeving strookt niet met het bericht van Voetbal International eerder op donderdag. Daarin werd gemeld dat Feyenoord twijfels zou hebben omdat het allemaal wel erg lang zou duren. 'Zonder dat iemand zich er hardop over uitspreekt, begint het gevoel te leven dat het wel eens lastig kan gaan worden. Goede speler, maar de club gaat niet eeuwig wachten', tekende VI op.