Arsenal-nieuweling Timber baalt enorm: 'Wilde jullie terugbetalen'

Arsenal-nieuweling Timber baalt enorm: 'Wilde jullie terugbetalen'

16-08-2023 19:46

Jurriën Timber baalt enorm van zijn nare blessure, maar ondanks alles blijft hij positief. Woensdag kwam naar buiten dat de verdediger van Arsenal zijn voorste kruisband heeft gescheurd en onder het mes moet. Zijn club spreekt over onbepaalde tijd, maar Timber zal naar alle waarschijnlijkheid zes tot zeven maanden niet kunnen spelen.

'Ik baal er enorm van dat mijn blessure zwaarder is dan verwacht', begint Timber aan een reactie op zijn Instagram. 'Zeker na het warme welkom dat ik bij de club heb gekregen. Ik wilde iedereen terugbetalen op het veld, maar dat zal de komende tijd helaas niet mogelijk zijn. Ik voel me heel gelukkig met alle mensen om mij heen. Samen gaan we er alles aan doen om terug te komen, nog sterker dan ooit.'

Tot slot heeft Timber nog wat mooie woorden over voor zijn ploeggenoten, de mensen op de club en de fans. 'Ik zal ons team nu vanaf de tribunes moeten supporten. Bedankt dat jullie me echt thuis hebben laten voelen in zo’n korte periode. Ik kan niet wachten om jullie weer vanaf het veld te mogen zie.' Timber raakte in zijn eerste Premier League-duel tegen Nottingham Forest zwaar geblesseerd en achteraf bleek dat dus zijn kruisband te zijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jurrien Timber (@jurrientimber)