'PSG toont interesse in Sangaré, PSV mag binnenkort bod verwachten'

'PSG toont interesse in Sangaré, PSV mag binnenkort bod verwachten'

14-08-2023 19:08

Bayern München gaat niet voor Ibrahim Sangaré, maar Paris Saint-Germain mogelijk wél. De kampioen van Frankrijk overweegt de interesse in de PSV'er te concretiseren, meldt RMC Sport maandag.

PSG versterkte deze zomer het middenveld met de komst van Manuel Ugarte, die voor zestig miljoen euro overkwam van Sporting Portugal. Daar blijft het echter niet bij: de clubleiding wil nog zeker twee extra middenvelders aantrekken. Eén daarvan wordt mogelijk Sangaré.

Volgens RMC Sport overweegt Paris Saint-Germain de interesse in de Ivoriaanse middenvelder van PSV nieuw leven in te blazen. Sterker nog, er zou contact zijn met de entourage van Sangaré om hem te overtuigen van een transfer. Vorig jaar werd hij ook al meermaals in verband gebracht met een move naar de hoofdstad van Frankrijk.

Het is geen geheim dat Sangaré voor 37,5 miljoen opgepikt kan worden bij PSV. Bayern München is gecharmeerd van de PSV'er, maar zal deze zomer niet doorpakken. Ook bij Liverpool staat hij op de lijst, zo bevestigde Kiki Musampa zondag bij ESPN. Zijn broer Jean Musampa begeleidt Sangaré.