'Na Nieuwkoop wil Feyenoord nog een Nederlander terughalen'

'Na Nieuwkoop wil Feyenoord nog een Nederlander terughalen'

12-08-2023 20:00
1

Oussama Idrissi ziet het wel zitten om weer bij Feyenoord aan de slag te gaan. De eventuele komst van de 27-jarige linksbuiten heeft geen invloed op de wens om ook Luka Ivanusec aan te trekken, meldt het Algemeen Dagblad.

Idrissi komt bij Sevilla niet in de sportieve plannen voor. Vorig seizoen was de oud-speler van AZ en Ajax al op huurbasis bij Feyenoord actief en hij ziet het wel zitten om weer in De Kuip neer te strijken. Ook een lucratieve overstap naar Saudi-Arabië is een optie.

Feyenoord blijft ook verwoede pogingen doen om Ivanusec in te lijven. De twee moeten voor een kwaliteitsimpuls zorgen. Momenteel kan trainer Arne Slot beschikken over Igor Paixao, Calvin Stengs, Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh en Javairo Dilrosun. Stengs kan, net als de Kroatische international, ook uitstekend op tien uit de voeten. Daarnaast is Minteh nog wel erg jong en konden Jahanbakhsh en Dilrosun niet volledig overtuigen in het kampioensjaar.

Feyenoord rekent ondertussen nog steeds op de komst van Ivanusec. De smaakmaker van Dinamo Zagreb moet zo'n acht miljoen euro kosten en zou na het tweeluik met AEK Athene in de voorronde van de Champions League naar Rotterdam mogen vertrekken. De Rotterdammers voelen zich wel een beetje aan het lijntje gehouden door de wispelturige Kroatische beleidsbepalers, weet de krant. Met Bart Nieuwkoop van Union haalde Feyenoord eerder deze week al een Nederlander terug naar eigen land.