Kaminski’s coach bij Luton is dolgelukkig: “Als Rode Duivel brengt hij ervaring”

Kaminski’s coach bij Luton is dolgelukkig: “Als Rode Duivel brengt hij ervaring”

10-08-2023 13:26
2

Thomas Kaminski zou deze zomer veel aanbiedingen ontvangen hebben, onder andere vanuit de Pro League. De Belgische keeper koos er uiteindelijk voor om naar Luton Town te trekken in de Premier League. Zijn trainer is dan ook erg tevreden over zijn keuze. 

Volgens The Athletic is Luton het uiteindelijk eens geworden over een bedrag van ongeveer drie miljoen euro plus wat extra's voor Kaminski. De Belg verhuisde vervolgens naar Kenilworth Road in de aanloop naar het nieuwe Premier League seizoen.

Zijn nieuwe trainer, Rob Edwards, is dolgelukkig met de transfer van Kaminski. "Het is een van de belangrijkste posities op het veld en er is veel werk verricht om de deal, en de positie van keeper, rond te krijgen”, aldus Edwards in een interview met de club. 

"Hij is een geweldig persoon en hij is echt een proactieve keeper, wat je op dit niveau nodig hebt. Hij is scherp, maakt goede reddingen en is alert in één-op-één situaties”, gaat hij verder. "Thomas brengt ons niet alleen een uitstekend niveau van keepen, maar hij is ook een Rode Duivel, dus hij brengt dat niveau van ervaring ook mee."