'Barca treuzelt met documenten van Dembélé en hoopt op verkoop aan Al Hilal'

'Barca treuzelt met documenten van Dembélé en hoopt op verkoop aan Al Hilal'

06-08-2023 16:11

Paris Saint-Germain vindt dat FC Barcelona meer haast moet maken het versturen van de benodigde documenten betreffende Ousmane Dembélé. Dat meldt Foot Mercato. De transfer lijkt aanstaande, maar Barça zou de vleugelaanvaller liever aan club uit Saudi-Arabië slijten, om op die manier meer geld te verdienen. 

Zover lijkt het echter niet te komen, maar duidelijk is wel dat Barcelona het meer ziet zitten om Dembélé te laten vertrekken naar de kapitaalkrachtige Saudische competitie. Volgens Foot Mercato is Al Hilal geïnteresseerd. PSG vermoedt dat de Catalanen de boel express traag laten verlopen en daarom ook zolang wachten met het opsturen van de benodigde documenten. 

Barcelona zou de 26-jarige Dembélé in ieder geval tot 21 augustus willen behouden. Volgens Mundo Deportivo heeft dat te maken met het feit dat de club het nog niet eens is met PSG over de betalingsvoorwaarden. Met de aanstaande overstap is een bedrag van vijftig miljoen euro gemoeid. Mochten de clubs het niet snel eens zijn, dan mag Barcelona de Fransman, die zelf zijn zinnen heeft gezet op PSG, binnenboord houden.