RWDM content met komst Segovia: “Vermogen om tussen de lijnen te spelen”

RWDM content met komst Segovia: “Vermogen om tussen de lijnen te spelen”

03-08-2023 08:18

Luis Segovia is de nieuwe centrale verdediger van RWDM. De Ecuadoriaan komt voor één seizoen over van het Braziliaanse Botafogo. RWDM is zeer content met de komst van Segovia, de verdediger zelf geeft aan dat hij zich bij een geweldige groep aansluit.

Claudio Caçapa, de nieuwe hoofdtrainer van RWDM, gaf aan erg blij te zijn met de komst van Segovia. “Ik heb al de kans gehad om met hem te werken. Hij is een uitstekende speler met een zeer goede linkervoet. Hij heeft het vermogen om tussen de lijnen te kunnen spelen”, deelt de hoofdtrainer via de officiële kanalen van RWDM.

Segovia zelf kijkt er naar uit om zijn eerste match te gaan spelen in de Jupiler Pro League. “Ik voel me goed momenteel en ik sluit aan bij een geweldige groep. Het is een mooie kans om te laten zien wat ik in mijn mars heb. We hebben een ploeg met kwaliteiten. Ik hoop alvast om hier zoveel mogelijk wedstrijden te winnen”, besluit de verdediger.

RWDM begon allesbehalve voortvarend aan het nieuwe seizoen. De promovendus mocht het opnemen tegen vicekampioen KRC Genk en bleef met lege handen. Het werd 0-4, maar RWDM wist wel flink wat kansen bij elkaar te spelen.