UPDATE: Tavolieri: 'Antwerp meldt zich voor Berghuis, voorwaarden besproken'

UPDATE: Tavolieri: 'Antwerp meldt zich voor Berghuis, voorwaarden besproken'

02-08-2023 22:48 Laatste update: 07-08-2023 13:30
37

Royal Antwerp FC zag met Calvin Stengs een belangrijke aanvallende pion vertrekken en blijft speuren naar versterking. De voorbije jaren haalde het al flink wat Nederlanders in huis en ook Steven Berghuis staat nu in de belangstelling.

De 31-jarige flankaanvaller kan naar verluidt vertrekken bij Ajax en kiezen uit verschillende clubs. Zo raakte eerder al bekend dat Besiktas interesse toont in de Nederlander, maar volgens Turkse media heeft ook Royal Antwerp FC het vizier gericht op Berghuis.

Marc Overmars haalde hem in het verleden nog naar Ajax en naar verluidt is ook Mark van Bommel een grote fan van zijn landgenoot. Zo wilde hij hem in het verleden zonder succes ook al naar PSV en VfL Wolfsburg halen.

Of het ook tot een transfer richting Antwerp komt, is nog maar de vraag. De flankaanvaller is geen goedkope aanwinst en met Besiktas is er al een kapitaalkrachtige ploeg die Berghuis graag in huis wil halen.

Update: Sacha Tavolieri laat weten dat Antwerp zich gemeld heeft voor Berghuis om zo de vertrokken Calvin Stengs te vervangen. Er vonden al gesprekken plaats over persoonlijke voorwaarden.