'Volgende transferdomper dreigt voor Álvarez: West Ham mikt op andere opties'

'Volgende transferdomper dreigt voor Álvarez: West Ham mikt op andere opties'

27-07-2023 16:01

De kans dat Edson Álvarez deze zomer naar West Ham United vertrekt, lijkt steeds kleiner te worden. Dat meldt onder andere Fabrizio Romano. De Engelse ploeg mikt liever op twee alternatieven die al in Engeland spelen.

James Ward Prowse (Southampton) en Scott McTominay (Manchester United) zouden bovenaan de lijst staan bij West Ham. Ook Álvarez staat nog op die lijst, maar hij lijkt minimaal de derde keuze te zijn als vervanger van Declan Rice. Voor Álvarez zou dit weer een domper kunnen betekenen, nadat zijn transfer naar Borussia Dortmund ook al klapte. De Duitsers vonden het uiteindelijk toch te veel geld en verlengden het contract van Emre Can.

Eerder deze zomer kwam West Ham United ook al met een bod op Conor Gallagher van Chelsea. João Palhinha (Fulham) en Denis Zakaria (Juventus) zijn de andere mogelijke versterkingen van West Ham United. Op welke positie Álvarez precies staat op dit lijstje is onbekend, maar Ward Prowse en McTominay zouden dus sowieso de voorkeur krijgen boven de dure Mexicaan.