Westerlo na transfer Mebude: 'Pas 19 jaar oud en al 34,700 Instagram volgers'

Westerlo na transfer Mebude: 'Pas 19 jaar oud en al 34,700 Instagram volgers'

26-07-2023 17:38
10

KVC Westerlo heeft opnieuw een nieuwe speler aangetrokken. De Kemphanen hebben zich versterkt met de 19-jarige Adedire Mebude. Met Mebude heeft Westerlo een jonge aanvaller getekend die zowel als spits en als rechtsbuiten uit de voeten kan. Westerlo uit zich zeer content met de transfer van Mebude.

Westerlo is overtuigd van de kwaliteiten van Mebude, de aanvaller komt over van Jong Manchester City. ‘Hij is pas 19 jaar oud en heeft al 34,700 volgers op Instagram. Met Mebude heeft onze club er een groot talent bij vanuit de jeugd van het glorieuze Manchester City’, deelt Westerlo via de officiële kanalen.

Westerlo is ook zeer te spreken over de statistieken van Mebude. ‘Mebude kan zelf scoren maar levert ook graas assists af. In 71 matches met Jong Manchester City heeft hij 30 doelpunten gemaakt en leverde hij 34 assists af’, schrijft Westerlo.

Mebude heeft voor vier seizoenen getekend bij Westerlo, waar hij gaat spelen met het rugnummer dertien. Mebude is nu na Matija Frigan en Jordan Bos de derde transfer waarvoor Westerlo de portemonnee trekt. Westerlo heeft inmiddels al 8,55 miljoen euro gespendeerd deze transferperiode.