Ryan spreekt over terugkeer naar Club Brugge: Zou ik zeker overwegen

Ryan spreekt over terugkeer naar Club Brugge: "Zou ik zeker overwegen"

21-07-2023 19:44 Laatste update: 19:49
3

Club Brugge neemt het zaterdag in de Brugse Metten op tegen AZ, wat ook een terugkeer van Mat Ryan betekent. De Australische doelman komt momenteel uit voor de Nederlandse club, maar zal zijn periode bij de Bruggelingen nooit vergeten.

"Het is heel speciaal om terug te keren naar Jan Breydel en ik kijk er enorm naar uit", klinkt het bij 1891 Football. "Sinds ik bij Club Brugge ben vertrokken, stond ik er nog niet op het veld. Maar het is geen geheim hoeveel Club Brugge voor mij heeft betekend en dat nog steeds doet", geeft hij aan.

Ryan houdt goede herinneringen over aan de fans en Club Brugge, maar één moment springt er toch uit. "Vooral de beker winnen, was heel speciaal", gaat de doelman verder. "Dat is uiteindelijk mijn doel: het team helpen om zoveel mogelijk prijzen te winnen. Alleen jammer dat ik nog geen titel heb kunnen winnen, maar je weet nooit", lacht hij.

Een titel met Club Brugge pakken, dat ziet Ryan zeker zitten. Een terugkeer behoort voor hem dan ook tot de mogelijkheden. "Ik ben altijd ontevreden geweest dat ik nooit een titel heb kunnen winnen met Club Brugge. Als ik ooit de kans krijg om terug te keren en een titel te pakken, dan zou ik dat zeker overwegen. Dat zou van mijn carrière een sprookje maken", besluit hij.