Blick: ‘Na de periode bij Schalke is 2 miljoen realistisch voor Frey van Antwerp’

Blick: ‘Na de periode bij Schalke is 2 miljoen realistisch voor Frey van Antwerp’

18-07-2023 14:41 Laatste update: 14:57
14

Michael Frey (Antwerp) valt uit de gratie. In 2022 was hij een gevierde speler in België en verschijnt hij op de radar van de nationale ploeg. Een jaar en een omstreden overstap naar Schalke later wil eigenaar Antwerp van de Zwitser af. Dat schrijft Blick.

‘Trainer Mark van Bommel en sportief directeur Marc Overmars geven spits Michael Frey geen tweede kans’, schrijft de nieuwsdienst. Na het wegvallen uit de profselectie is er geen plaats meer voor Frey in de plannen van de ploeg voor de trip naar het trainingskamp in Tirol. 

Blick merkt op dat de hele situatie toch erg pijnlijk is voor de spits. ‘Het is vooral erg pijnlijk omdat hij in het seizoen 2021/22 nog steeds de op één na beste doelpuntenmaker van België is met 22 goals in 33 wedstrijden’. 

Ook de nationale ploeg zou de spits laten vallen hebben. En zelfs nu, na zijn terugkeer naar Antwerpen, komen er geen wedstrijden meer op zijn pad. Antwerp wil van de Zwitser af met zijn contract tot 2024, maar niet gratis. Na de periode bij Schalke is slechts 2 miljoen realistisch.