Club Brugge zet achterstand tegen Go Ahead Eagles om in overwinning

15-07-2023 14:20
70

Club Brugge heeft een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Go Ahead Eagles. Blauw-Zwart kwam op achterstand, maar zette die in de tweede helft om in een overwinning.

In de eerste helft had Club Brugge overwicht, maar weinig kansen. Blauw-Zwart kwam op achterstand. In de tweede helft koos Ronny Deila voor een nieuw elftal. Onyedika zorgde voor de 1-1 na een harde knal.

Even later leek Roman Yaremchuk voor de voorsprong te zorgen, maar het doelpunt werd afgekeurd. Uiteindelijk kwam de 2-1 er toch. Een sterk spelende Homma zorgde voor de overwinning.

Club 1ste helft: Mignolet; Buchanan, Hendry, Mechele, De Cuyper; Rits, Vetlesen, Vanaken; Skov Olsen, Thiago, Nusa

Club 2e helft: Shinton; Odoi, Ordonez, Spileers, Sabbe; Onyedika, Sowah, Sandra; Vermant, Yaremchuk, Skoras