AC Milan wil middenveld versterken: 'AZ ontvangt een nieuw bod'

AC Milan wil middenveld versterken: 'AZ ontvangt een nieuw bod'

11-07-2023 20:13

AC Milan heeft een nieuw bod uitgebracht op AZ Alkmaar-middenvelder Tijjani Reijnders. Dat meldt de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano donderdagmiddag. 

De Italiaanse transfergoeroe meldt dat de Milanese topclub een bod van zo'n twintig miljoen euro inclusief bonussen heeft gedaan op Reijnders. Eerder eiste technisch directeur Max Huiberts een slordige 25 miljoen euro van AC Milan, toen de Milanezen een bod van zestien miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen deden. "Mocht er een nieuw bod komen, dan gaan we misschien alsnog onderhandelen", zei hij tegen het Noordhollands Dagblad

Volgens Romano heeft de club uit Milaan er 'alle vertrouwen in dat de transfer goed gaat komen'. Reijnders zelf ziet een overgang naar Italië wel zitten en zou al akkoord zijn met Milan. Voor de 24-jarige middenvelder ligt een contract voor vijf jaar klaar, tegen een jaarsalaris van zo'n 1,7 miljoen euro netto. Ook intern zou Reijnders zijn vertrekwens al kenbaar hebben gemaakt. Hij is vooralsnog in afwachting van een akkoord tussen Milan en AZ.