'Bod op KRC Genk-target Alvarez geweigerd, Pachuca wil meer voor jonkie'

'Bod op KRC Genk-target Alvarez geweigerd, Pachuca wil meer voor jonkie'

11-07-2023 17:31
3

Een transfer van Fernando Alvarez richting België is dan toch niet in kannen en kruiken. De Colombiaanse verdediger werd recent nog gelinkt aan KRC Genk, maar Club Pachuca laat de verdediger niet zomaar gaan.

De Colombiaanse jeugdinternational is bijzonder in trek en werd de voorbije weken nog gelinkt aan onder andere Ajax, PSV en ook KRC Genk. De lokale journalist Sebastian Vargas weet ook dat een ploeg uit België (vermoedelijk KRC Genk, red.) een ontoereikend bod heeft gedaan op de verdediger.

Pachuca wil de verdediger namelijk niet zomaar laten gaan en vraagt nog een miljoen meer dan het eerste bod van de Belgische ploeg. Dat zorgt echter voor ergernis bij de entourage van Alvarez, die de verdediger liever een volgende stap zien zetten. De kans is dan ook groot dat er de komende dagen en weken nog onderhandeld zal worden.

Alvarez wacht voorlopig nog op zijn echt grote doorbraak als prof. De negentienjarige verdediger kwam voorlopig nog maar één keer uit voor het A-elftal van CF Pachuca en wist vooral indruk te maken bij de Colombiaanse U20.