OFFICIEEL: KV Mechelen laat pechvogel Dassy vers vertrouwen opzoeken bij Beveren

OFFICIEEL: KV Mechelen laat pechvogel Dassy vers vertrouwen opzoeken bij Beveren

08-07-2023 11:33
3

KV Mechelen heeft afscheid genomen van Dylan Dassy. De linksachter kwam enkele jaren geleden doorgestroomd uit de eigen jeugd, maar mede door zwaar blessureleed kon hij niet doorbreken onder de Sint-Romboutstoren. SK Beveren geeft hem nu een nieuwe kans.

Via haar Twitter-pagina maakt KV Mechelen de uitgaande transfer van Dassy bekend. Over de contractdetails is nog niets bekend, maar het staat wel vast dat onze landgenoot op definitieve basis bij Beveren aan de slag gaat. De Waaslanders hopen komend seizoen te promoveren naar de Jupiler Pro League en denken hun kersverse aanwinst daarbij te kunnen gebruiken.

Dassy is pas twintig jaar jong, maar heeft toch al een flinke dosis pech achter de rug. In de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 leek de linksvoetige verdediger zijn kans te krijgen, totdat een zwaar meniscusletsel roet in het eten strooide. Een maandenlange revalidatie was het gevolg. In het tweede deel van 2022 werd Dassy nog uitgeleend aan Helmond Sport. Daar kon hij slechts 144 speelminuten verzamelen.