UPDATE: ‘KAA Gent mengt zich in de strijd om Anderlecht-talent Sadiki’

UPDATE: ‘KAA Gent mengt zich in de strijd om Anderlecht-talent Sadiki’

03-07-2023 18:29 Laatste update: 19:25
39

Nadat Burnley van hoofdtrainer Vincent Kompany, een bod uitbracht van 1 miljoen euro voor Sadiki, kloppen nu meerdere andere ploegen aan bij RSC Anderlecht voor rechtervleugelverdediger Noah Sadiki. Union SG lijkt de meeste oren te hebben naar een transfer van de 18-jarige speler, meldt Le Soir. 

De interesse van Union houdt al weken aan er zijn gesprekken geweest over de voorwaarden voor een transfer. Anderlecht wil tussen de 1,5 en 2 miljoen euro ontvangen voor Sadiki. Naast Union hebben ook de Nederlandse clubs Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard navraag gedaan naar Sadiki.

Sadiki kwam het afgelopen Jupiler Pro League-seizoen 12 matchen uit namens RSC Anderlecht en wist 1 assist te geven. Daarnaast speelde de verdediger ook matchen in de Conference League en de Croky Cup. Sadiki maakte ook minuten bij de RSCA Futures, daar deed hij veertien matches mee.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is ook KAA Gent geïnteresseerd in Anderlecht-talent Noah Sadiki. Burnley en Union SG werden eerder al genoemd.