'Inter is het beu en wil toptransfer Brozovic naar Saudi-Arabië dwars zitten'

'Inter is het beu en wil toptransfer Brozovic naar Saudi-Arabië dwars zitten'

01-07-2023 16:26

Internazionale wil voor de transfer van Marcelo Brozovic gaan liggen. Dat meldt directeur Giuseppe Marotta aan Sky Sport Italia. Internazionale is het zat dat Brozovic en Al Nassr er maar niet uitkomen aangaande zijn contract,

De transfer van Brozovic leek in kannen en kruiken, maar de Kroaat zou een hoop eisen stellen aan zijn transfer naar Saudi-Arabië. Al Nassr ging daarmee akkoord, maar inmiddels is er dus weer een kink in de kabel gekomen. Zo waren de clubs een transfersom van 23 miljoen euro overeengekomen, maar wilde Al Nassr daar ineens vijftien van maken. Ten tweede wilde Brozovic een ontslagvergoeding van Inter, terwijl hij 25 miljoen euro paar jaar gaat verdienen in Saudi-Arabië.

Inter is het nu zat en denkt eraan om Brozovic van de maand te halen. "De speler beslist natuurlijk, maar dit is niet ideaal. Wij zijn niet gedwongen om hem te verkopen, maar het grootste probleem is in dit geval het contact tussen speler en zijn nieuwe club. Als daar niet snel een oplossing voor komt, dan halen we hem van de markt."