Ook 100 miljoen euro kan Barcelona niet overtuigen: De Jong is niet te koop

Ook 100 miljoen euro kan Barcelona niet overtuigen: "De Jong is niet te koop"

30-06-2023 13:00
3

Joan Laporta heeft onthuld dat FC Barcelona een bod van honderd miljoen euro heeft ontvangen voor Frenkie de Jong. Dat vertelde de president van de Catalanen bij de Spaanse TV-zender Onze. De club heeft in ieder geval niet overwogen in te gaan op de aanbieding.

De club die het bod deed, maakt Laporta niet bekend. "We hebben inderdaad een bod van honderd miljoen euro gekregen voor Frenkie de Jong. Daar hebben we hem niet voor verkocht. Er zijn spelers die je niet op de transfermarkt moet laten komen." De Jong was afgelopen seizoen weer belangrijk voor Barcelona. Hij speelde 33 competitiewedstrijden voor de club.

Volgens Laporta is er nog veel meer beweging rond Barcelona tijdens deze transfermarkt. "We hebben ook nog aanbiedingen gekregen voor Pedri, Ansu Fati en Ronald Araújo. Zij moeten hier doorgaan, want zij zijn de toekomst van de club."

Ook gaf Laporta nog een update over de inkomende transfers die mislukt zijn. De club haalde tot nu toe alleen Ilkay Gündogan van Manchester City. "Marcelo Brozovic, Joshua Kimmich en Martín Zubimendi bleken te duur." Eerstgenoemde gaat deze week nog een contract tekenen bij Al Nassr in Saudi-Arabië.