'Club Brugge loopt miljoenen mis, Larin bijzonder gewild in Spanje'

'Club Brugge loopt miljoenen mis, Larin bijzonder gewild in Spanje'

23-06-2023 10:45
8

Na een moeilijk begin bij Club Brugge liet Cyle Larin mooie dingen zien bij Real Valladolid, dat de Canadese spits definitief zal overnemen. De Spaanse club wil daarna ook meteen flink verdienen aan Larin die kan rekenen op flink wat interesse.

Officieel is de overgang van Larin naar Real Valladolid nog niet, maar in de Spaanse pers viel al meermaals te lezen dat de club hem wel definitief heeft overgenomen van Club Brugge voor anderhalf miljoen euro. Blijven zal Larin echter niet doen bij Real Valladolid, meldt Estadio Deportivo.

Valladolid wil Larin namelijk meteen van de hand doen en heeft al heel wat clubs die interesse tonen in de spits. Zo worden onder andere Real Betis, Valencia, Real Mallorca, Cádiz, Osasuna, Celta de Vigo en Getafe genoemd als potentiële bestemmingen.

De Spaanse club kan ook meteen stevig verdienen aan Larin, die een som van meer dan vijf miljoen euro zou moeten opleveren. Voor Club Brugge toch enigszins een domper, al krijgt het zelf ook nog geld voor de spits die het transfervrij in huis kon halen.