Vadis kon niet bij KAA Gent blijven: Het gaat niet om geld

Vadis kon niet bij KAA Gent blijven: "Het gaat niet om geld"

15-06-2023 14:00
13

Vadis Odjidja zoekt nadat zijn contract bij KAA Gent niet werd verlengd nog naar een nieuwe club. De middenveld zag een verlengd verblijf nochtans zitten, maar een akkoord kwam er niet.

Eerder deze maand gaf Gent-voorzitter Ivan De Witte nog aan dat er een "te grote spreidstand tussen wat Vadis wil en Gent hem nog kan bieden.". Sidi Haroun, de makelaar van Vadis, spreekt echter andere taal bij Het Nieuwsblad.

"Er is nooit over geld gepraat", klinkt het. "Vadis wilde een inspanning doen want hij wilde heel graag bij Gent blijven. Hij wilde daar zelfs een flinke financiële inspanning voor leveren, maar de waarheid is dat er nooit over een contractverlenging is gepraat. Het gaat niet om geld, wel dat Gent simpelweg niet verder wilde gaan met hem", aldus Haroun.

Nu moet Vadis dus op zoek naar een nieuwe club. Hij kan richting het buitenland verhuizen. Zo is er onder andere interesse uit Turkije. "We bekijken de beste opties met Henry, de vader van Vadis. Er zijn mogelijkheden in België maar geen enkele is erg interessant op dit moment. In deze fase van zijn carrière gaat het niet om geld. Wel om een club die sportief interessant is en Vadis naar zijn kwaliteiten wil gebruiken. Ergens waar ze hem écht willen", besluit Haroun.