Miyoshi’s contract loopt af bij Antwerp: Was mijn laatste seizoen denk ik

Miyoshi’s contract loopt af bij Antwerp: "Was mijn laatste seizoen denk ik"

06-06-2023 07:32 Laatste update: 07:36
5

Miyoshi, de 26-jarige aanvallende middenvelder van Royal Antwerp FC, gaat er niet vanuit dat hij ook volgend seizoen bij Antwerp speelt. De Japanner kwam door een zware knieblessure de laatste maanden niet meer aan spelen toe.

Miyoshi blikt terug op vier mooie jaren bij Antwerp. “Het waren vier mooie jaren, maar dit is mijn laatste seizoen hier denk ik. Dit is een geweldige club en ik ben blij dat we samen drie trofeeën hebben gepakt”, citeert Het Nieuwsblad Miyoshi. Naast de dubbel van dit seizoen pakte Miyoshi ook met Antwerp in 2020 de Beker van België.

Antwerp FC-eigenaar Paul Gheysens was nog niet overtuigd van het vertrek van middenvelder Miyoshi. Volgens Gheysens moet Miyoshi er volgend seizoen weer staan. “Volgend jaar moet je weer in de ploeg staan”, deelde Gheysens.

Miyoshi zelf lijkt er niet op te rekenen dat hij volgend seizoen weer bij Antwerp speelt en bleef vooral erg dankbaar richting de club. “De fans, de spelersgroep… dit is echt een speciale club. Ik ben blij met zo’n einde”, besloot Miyoshi.

In zijn vier seizoenen bij Antwerp speelde Miyoshi 92 wedstrijden voor de club. Hierin wist de aanvallende middenvelder tien doelpunten te maken en leverde hij negen assists af.