Opvallend: 'Doelmannentrainer Melchor trekt toch niet naar RSC Anderlecht'

Opvallend: 'Doelmannentrainer Melchor trekt toch niet naar RSC Anderlecht'

05-06-2023 14:00 Laatste update: 16:35
24

Met Javier Melchor leek RSC Anderlecht een nieuwe doelmannentrainer gevonden te hebben, maar zover komt het nog niet. De veertigjarige Spanjaard werd zelfs al aangekondigd, al trekt hij toch niet richting Brussel.

RSC Anderlecht begint komende donderdag al aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In principe ging dat met Melchor zijn, die de vertrokken Frank Boeckx zou vervangen. Bij La Dernière Heure klinkt echter dat Melchor toch niet de nieuwe doelmannentrainer wordt.

Melchor, die zou overkomen van de Spaanse derdeklasser CD Badajoz, poseerde zelfs al in het shirt van Anderlecht. Er is nu toch een kink in de kabel gekomen. Een reden daarvoor werd er voorlopig nog niet gegeven, maar Melchor wordt alvast niet de collega van coach Brian Riemer.

Wie nu de doelmannentrainer zal worden is koffiedik kijken. Hoogstwaarschijnlijk zal Hendrik Van Crombrugge zijn taak als interim-doelmannentrainer weer even voor zich opnemen.

Update: La Dernière Heure bracht enkele uren later een update van het verhaal rond Melchor. Zo was er aanvankelijk nog geen reden gegeven voor zijn vertrek. Uiteindelijk zou het om familiale omstandigheden gaan, waardoor hij zijn familie niet kan verlaten.