Gent-trainer Vanhaezebrouck: Voor Okumu en Lemajic komt Cercle te vroeg

Gent-trainer Vanhaezebrouck: "Voor Okumu en Lemajic komt Cercle te vroeg"

19-05-2023 16:05
9

KAA Gent speelt komende zaterdag opnieuw tegen Cercle Brugge. Wel zijn er hier en daar wat afvallers vanwege blessures. Tijdens een persconferentie vertelde Gent-trainer Vanhaezebrouck hoe het ervoor staat met de selectie.

Tijdens de vorige match tegen Cercle Brugge viel keeper Paul Nardi uit met een hersenschudding. "Paul moest het een tweetal dagen rustig aan doen, nadien kon hij gewoon weer aansluiten", vertelde Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad over de keeper die er gewoon bij is aankomende zaterdag.

"Joseph Okumu probeerde het vandaag een eerste keer en het was al beter dan vorige week maar onvoldoende om in aanmerking te komen", zei Vanhaezebrouck over de centrale verdediger die helaas afhaakt voor de match tegen Cercle Brugge.

"Odjidja trainde een hele week met de groep en is bij de selectie. Darko Lemajic trainde ook al met de groep maar is nog niet 100% en komt nog niet in aanmerking", aldus Vanhaezebrouck over de afwezige Lemajic maar de aanwezige Odjidja voor de aankomende match.

KAA Gent is koploper van de Play-Offs 2 en heeft een royale voorsprong op de andere teams. De club staat namelijk 7 punten voor op Standard, 8 punten voor op Cercle Brugge en 10 punten voor op KVC Westerlo.