Degryse over Belgen in CL: 'Voor Lukaku mag het, voor De Bruyne is het van moeten'

Degryse over Belgen in CL: 'Voor Lukaku mag het, voor De Bruyne is het van moeten'

19 mei - 10:05
2

De clubs die de Champions League-finale van dit seizoen spelen zijn Manchester City en Internazionale. Beide teams kennen een Belgisch tintje met Romelu Lukaku bij Internazionale en Kevin De Bruyne bij Manchester City. Analist Degryse beschouwde de kansen van de Rode Duivels om de Champions League te winnen met hun clubs.

'Als hij nu weer naast de Champions League zou grijpen, mag je dat toch een klein drama noemen', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws over het bijna verplicht zijn voor De Bruyne om de Champions League-finale winnend af te sluiten met Manchester City.

'Ik gun het Romelu Lukaku natuurlijk ook, om de Champions League te winnen. Maar je kijkt in Istanboel toch vooral naar Kevin De Bruyne. Voor hem is het van moéten, voor Romelu Lukaku is het van mógen', aldus de analist over de kansverhoudingen.

Het Manchester City van Kevin De Bruyne wist Real Madrid woensdagavond met maar liefst 4-0 in eigen huis te verslaan. In het eerste duel met met Real Madrid was De Bruyne nog trefzeker.