'Twee Premier-League-clubs hebben Lukaku op hun zomers verlanglijstje geplaatst'

'Twee Premier-League-clubs hebben Lukaku op hun zomers verlanglijstje geplaatst'

18-05-2023 10:16
10

Met het seizoenseinde in zicht komt Romelu Lukaku weer helemaal aan de oppervlakte. Zowel in de Serie A als in de Champions League was de spits van Internazionale de laatste tijd betrokken bij een pak doelpunten. Zo plaatst hij zichzelf in het uitstalraam voor de zomermercato. In de Premier League is dat niet onopgemerkt gebleven.

De situatie van Lukaku is bekend: momenteel voetbalt hij nog op huurbasis bij Inter, maar in de zomer keert hij in principe terug naar moederclub Chelsea FC. Daar heeft onze landgenoot nog een contract tot medio 2026 lopen. Of hij dat ook zal uitdienen, is dan weer een andere vraag. In twee eerdere beurten bij Chelsea wilde het niet lukken.

Nu Mauricio Pochettino hard op weg lijkt naar Stamford Bridge, kan dat eventueel veranderen. De Argentijn zou namelijk een grote fan zijn van Lukaku. Mocht er toch een nieuwe kink in de kabel komen, kan de recordschutter van de Rode Duivels wel in de Premier League aan de slag blijven. Twee niet nader genoemde teams houden zijn situatie immers aandachtig in de gaten, weet transferexpert Ekrem Konur. Zelf zou Lukaku vooral hopen op een verlengd verblijf bij Inter, klinkt het nog.