Club Brugge-doelman Mignolet: Dit was de perfecte samenvatting van ons seizoen

Club Brugge-doelman Mignolet: "Dit was de perfecte samenvatting van ons seizoen"

15-05-2023 09:30
5

Club Brugge staat na 3 matchen in de Play-Offs 1 nog altijd op 30 punten. Dat had zeker anders kunnen zijn, gezien het wedstrijdbeeld van afgelopen zondag tegen Royal Antwerp FC (3-2). Keeper Simon Mignolet ging in op de ongelukkige match en probeerde de nederlaag te verklaren.

"Dit is de perfecte samenvatting van ons seizoen", vertelde Mignolet aan Het Belang van Limburg, die vond dat het matchverloop een goede weerspiegeling was van het afgelopen seizoen.

"We zagen een vurig Club Brugge, we maakten een vuist, we kwamen 0-2 voor", zei Mignolet, die ook wel zag dat het niet aan de mentaliteit heeft gelegen van hem en zijn teamgenoten.

"Een gebrek aan ervaring misschien, of aan intelligentie. De foutjes moeten eruit, maar zulke zaken gebeuren als je met jonge gasten speelt", aldus Mignolet, die probeerde te verklaren hoe het komt dat Club Brugge uiteindelijk weer met 0 punten naar huis ging.

Club Brugge krijgt aanstaande zondag direct kans op revanche tegen Antwerp. Op diezelfde dag spelen Union SG en KRC Genk ook weer tegen elkaar in Play-Offs 1.