Antwerp-trainer Van Bommel na winnende goal: Ik heb een spierscheur geriskeerd

Antwerp-trainer Van Bommel na winnende goal: "Ik heb een spierscheur geriskeerd"

15-05-2023 08:35
32

Als een speler diep in de blessuretijd de winnende maakt, dan is dat natuurlijk reden om uit je bol te gaan. Arthur Vermeeren deed dat zondag voor Royal Antwerp FC tegen Club Brugge (3-2). Mark Van Bommel trok dan ook een sprintje, maar nam behoorlijk wat risico.

Niet alleen Antwerp-trainer Van Bommel, maar de gehele bank van het team trok een sprint naar de hoekschopvlag. "Ik heb een spierscheur geriskeerd", vertelde Van Bommel over het riskante sprintje aan Het Nieuwsblad.

"Gelukkig ben ik tijdig op de rem gaan staan", zei Van Bommel, die zichzelf nog net kon redden van een venijnige blessure.

"Hij heeft zich uitstekend ontwikkeld, door elke dag hard te werken, ervaring op te doen bij de U23 en vervolgens zijn kans te grijpen bij het eerste elftal", aldus de coach van de Great Old over de 18-jarige Vermeeren, die met zijn goal bijna de oorzaak was van een fataal sprintje van de T1 van Antwerp.

Antwerp stevent af op het Jupiler Pro League-kampioenschap, nu de club op 45 punten staat in het Play-Offs 1-klassement. Wel volgt Union SG op slechts 1 punt afstand en zijn er nog 3 speelrondes te gaan.