Joos zeer kritisch over geruchten Messi: “De teloorgang van een carrière”

Joos zeer kritisch over geruchten Messi: “De teloorgang van een carrière”

09-05-2023 22:33
11

De transfergeruchten van Lionel Messi in de richting van Saoedi Arabië houden ook de gemoederen in ons land bezig. Filip Joos geeft zijn ongezouten mening over de mogelijke keuze van de Argentijnse vedette Messi.

Het rijke voetbalverleden van Messi hoeven we niet verder te belichten, het sterke gerucht gaat dat Messi serieus overweegt om Cristiano Ronaldo achterna te gaan richting de voetbalvelden van Saoedi Arabië. "Ik vind dat waanzin, ik vind dat de teloorgang van een carrière. Want voor je nalatenschap is ook het einde van je carrière belangrijk", citeert Sporza Joos.

Joos zet verder nog zijn vraagtekens bij het land waar Messi naar toe kan gaan en bij de mensen die Messi adviseren. "Dat betekent ook dat geen enkele van je slippendragers tegen je zegt, "Lionel, dat regime... doe het niet. Je zult grootser zijn als je niet hetzelfde doet als Ronaldo nu doet." Geef nog iets terug aan het voetbal, dat je zo veel gegeven heeft", besluit Joos.

Messi staat op dit moment nog onder contract bij Paris Saint Germain. Naast de interesse vanuit Saoedi Arabië doet zijn oude werkgever FC Barcelona ook pogingen om de vedette terug te halen naar Catalonië.