Flinke domper voor Manchester City: Verdediger mist clash tegen Real Madrid

Flinke domper voor Manchester City: Verdediger mist clash tegen Real Madrid

08-05-2023 14:44
4

Nathan Aké ontbrak maandag op de afsluitende training van Manchester City richting het duel met Real Madrid. De Oranje-international viel afgelopen weekend geblesseerd uit en mist hoogstwaarschijnlijk de Champions League-kraker van dinsdag, melden het Spaanse AS en het Engelse BBC Sport.

Aké blesseerde zich in de 54ste minuut tegen Leeds United en werd vervangen door Kyle Walker. Op eigen kracht verliet de City-verdediger het veld met een spierblessure. Volgens informatie van de Spaanse kranten gaat er sowieso een streep door het eerste duel met De Koninklijke en reist Aké niet af naar Spanje. De Nederlander speelde dit seizoen al 25 wedstrijden voor de Citizens en is een vaste waarde onder manager Pep Guardiola.

City was te sterk voor Bayern München in de vorige ronde van het miljardenbal en treft Real op dinsdagavond in de Spaanse hoofdstad. De wedstrijd begint om 21.00 uur. Mocht Manchester City over twee duels als sterkste ploeg uit de bus komen, dan wacht in de finale een ontmoeting met of AC Milan of Internazionale.