Goed nieuws op de training van Genk: ‘El Khannouss en Cuesta trainen mee’

Goed nieuws op de training van Genk: ‘El Khannouss en Cuesta trainen mee’

04-05-2023 11:13
3

KRC Genk voelt na woensdagavond ongetwijfeld de adem van Antwerp in haar nek. The Great Old nadert op twee punten van de leider. Zondag spelen beide teams tegen elkaar. Genk kreeg alvast goed nieuws in aanloop naar de partij. 

Volgens Het Belang van Limburg zijn zowel Bilal El Khannouss en Carlos Cuesta terug volop aan het trainen. Ze zouden beiden woensdag een volledige groepstraining afgewerkt hebben.

Alle spelers kregen een vrije dag op dinsdag en kwamen dus weer samen op woensdagmiddag. De training bestond vooral uit oefeningen in balbezit, dat belooft voor zondag… El Khannouss, die tegen Club Brugge uitviel na een tackle van Noa Lang, stond gewoon weer op training en werkte de hele sessie zaf. Cuesta sukkelde al enige tijd met een enkelblessure. Ook de Colombiaan zou de training afgewerkt hebben. Het valt echter te zien of hij er zondag ook bij is.

Yira Sor, die ook tegen Club Brugge een tik kreeg, deed het rustig aan. Zijn training bestond vooral uit rustig rondjes lopen. Mujaid Sadick was niet te zien op training. Het Belang van Limburg gelooft echter dat beide heren er zondag bij zullen zijn. ‘Het duo raakt allicht fit voor zondag’, klinkt het in de krant.