'RSC Anderlecht gaat opnieuw voor komst van oud-target Wlodarczyk'

'RSC Anderlecht gaat opnieuw voor komst van oud-target Wlodarczyk'

03-05-2023 21:16
17

RSC Anderlecht staat voor een drukke transferzomer en moet de komende weken en maanden stevig in actie schieten. Voor Jesper Fredberg zijn eerste zomermercato bij de Brusselaars. Daarin gaat hij onder meer op zoek naar een nieuwe spits.

Bij Anderlecht wil men graag langer door met Islam Slimani, al is het nog onduidelijk of hij ook bij de club zal blijven. Paars-wit bereidt zich alvast voor op alles en bereidt men de komst voor van een extra aanvaller. Dat zou weleens Szyman Wlodarczyk kunnen worden.

De Poolse spits van Gornik Zabrze werd afgelopen winter al gelinkt aan een transfer naar Anderlecht, maar zijn club wilde hem toen nog niet laten gaan. Een zomertransfer behoort wel tot de mogelijkheden en volgens de Poolse media zal Anderlecht een nieuwe poging wagen om Wlodarczyk in huis te halen.

De komst van de twintigjarige aanvaller, die bij Gornik Zabrze goed was voor acht doelpunten in 27 partijen, wordt echter niet makkelijk. De spits moet naar verluidt tussen de 2 en 2,5 miljoen euro kosten en kan ook rekenen op de interesse van Udinese en twee Duitse teams.